RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - search_btn.
RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - nl. RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - en. RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - fr. RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - de. 
 • RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - header.

  Dé webshop 
  voor installatie, 
  bouw en facilitaire 
  professionals

  De beste brandwerende producten
  • Monteer je eenvoudig zelf

  • Bestel je makkelijk online

  • Zijn van gecertificeerde kwaliteit

  • Zijn binnen 24 uur geleverd

  • Zijn scherp geprijsd

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em=

De RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= wordt toegepast in combinatie met RPI-S Coating en RPI-S Kit.

Het is een onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem, waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden.

 

Productblad RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingssysteem

Producten

Zoek resultaat van "RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em=" binnen Producten

De RPI-S Afdichtingssticker kunt u bij de door u gemaakte afdichting plakken. Op de RPI-S Afdichtingssticker kunt u uw bedrijfsgegevens, de mate van brandwerendheid van de afdichting en de datum invullen.

 

ApplicatiehandleidingRPI-S Coating is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende coating voor brandwerende afdichtingen. Het is onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden. RPI-S Coating is geschikt voor toepassing in normaal binnenklimaat.

 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em=

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.RPI-S Kit is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. Het is een onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden. RPI-S Kit is geschikt voor toepassing in normaal binnenklimaat.

 

RPI-S Afdichtingssysteem Applicatievideo

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.RED profs heeft een breed scala aan producten, waarbij iedere sparing op maat kan worden afgedicht: het RPI-S Afdichtingssysteem. Het systeem is uitermate geschikt voor het brandwerend =em=afdichten=/em= van sparingen ten behoeve van kabelgoot-, luchtkanaal- en leidingdoorvoeringen, met of zonder doorvoeren, of combinaties hiervan. Deze set bestaat uit een RPI-S301 =em=Afdichtingsplaat=/em= van 500 mm x 600 mm x 60 mm, een RPI-S201 Kitkoker met een inhoud van 310 ml. en een emmer RPI-S100 Coating van 1 kg. Deze set wordt geleverd in meerdere losse verpakkingen.

 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingssysteem

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.RPA-S Lijm is geschikt voor toepassing in combinatie met de RPI-S Afdichtingssplaten en/of RPI-S Isolatieschalen.

Het is onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.De RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= wordt toegepast in combinatie met RPI-S Coating en RPI-S Kit.

Het is een onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem, waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden.

 

Productblad RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingssysteem

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.De RPI-E WCD stop is toepasbaar als brandwerende stop in wandcontactdozen.

 

 

Applicatiehandleiding RPI-E WCD stop

Applicatievideo RPI-E WCD stop

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.De RPI-E CD stop is toepasbaar als brandwerende stop in centraaldozen.

 

Applicatiehandleiding RPI-E CD stop  

De RPI-P Brandhuls is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende band en wordt toegepast rondom kunststof leidingen. De RPI-P Brandhuls zorgt ervoor dat deze leidingen in geval van brand brandwerend worden afgedicht. De RPI-P Brandhuls kan worden toegepast in lichte scheidingswanden, steenachtige en betonnen wanden en vloeren, eventueel in combinatie met het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

Neem contact met ons op voor de beschikbare afmetingen, aantallen en prijzen.

 

Applicatiehandleiding RPI-P Brandhuls

Applicatievideo RPI-P Brandhuls kleine sparing 

Applicatievideo RPI-P Brandhuls grote sparing

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.De RPI-P Brandmanchet wordt toegepast rondom kunststof leidingen zoals PE en PVC en zorgt ervoor dat de sparingen in geval van brand brandwerend worden afgedicht. Gebruik de geschikte diameter voor de leiding. Naden tussen de leiding en de constructie, kleiner dan 5 mm afwerken met RPI-S Kit. Grote naden dienen te worden afgedicht met het RPI-S Afdichtingssysteem. De RPI-P Brandmanchet kan worden toegepast op lichte scheidingswanden, steenachtige en betonnen wanden en plafonds, eventueel in combinatie met het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

Neem contact met ons op voor de beschikbare afmetingen, aantallen en prijzen.

 

Applicatiehandleiding RPI-P Brandmanchet

Applicatievideo Kunststofleiding RPI-P Brandmanchet

 

 RED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. De RPI-P Beugel is te gebruiken voor de montage van de RPI-P Brandmanchet, indien een bevestigingspunt van de RPI-P Brandmanchet zich zeer dicht bij de rand van een sparing bevindt.

 

Applicatiehandleiding RPI-P Beugel

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.RPI-J Schuimband bestaat uit twee lagen RPI-D Strip, waartussen een comprimeerbaar cellenband is aangebracht. De RPI-J Schuimband kan tot 50% van haar dikte ingedrukt worden en is derhalve uitermate geschikt voor toepassing in bewegende (dilatatie)naden tussen constructies, zoals wand/wand en wand/plafond. Bij grotere naden kunnen strips gecombineerd worden.

 

Applicatiehandleiding RPI-J Schuimband

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.De RPI-D Strip is een rook- en brandwerende strip die in geval van brand of stralingshitte sterk expandeert zonder noemenswaardige drukontwikkeling. Hierdoor worden kieren en naden brandwerend afgedicht. De kunststof RPI-D Strip is zeer flexibel en toepasbaar in vele situaties waar kieren en naden in geval van brand afgedicht moeten worden, zoals naden tussen kozijnen en (brandwerende) draaiende delen, kleine afdichtingen rondom kunststof leidingen en ruimten tussen constructies.

 

Verzendtoeslag € 15,-

 

Applicatiehandleiding RPI-D StripsDe RPI-D Strip pvc is een rook- en brandwerende strip die in geval van brand of stralingshitte sterk expandeert zonder noemenswaardige drukontwikkeling. Hierdoor worden kieren en naden brandwerend afgedicht.

RPI-D Strip pvc bestaat uit een RPI-D Strip die in een pvc-behuizing is gevat. Deze afwerking is bijzonder geschikt voor zichtsituaties en is in diverse kleuren leverbaar.

 

Verzendtoeslag € 15,-

 

 

Applicatiehandleiding RPI-D StripsDe RPI-D Strip pvc met borstel is een rook- en brandwerende strip die in geval van brand of stralingshitte sterk expandeert zonder noemenswaardige drukontwikkeling. Hierdoor worden kieren en naden brandwerend afgedicht.

RPI-D Strip pvc met borstel bestaat uit een profiel welke is voorzien van een borstel, die de doorgang van rook en tocht voorkomt.

 

Verzendtoeslag € 15,-

 

Applicatiehandleiding RPI-D StripsMet RPS-T Brandstopkussens kan een sparing tijdelijk brandwerend worden afgedicht.

RPS-T Brandstopkussens zijn te gebruiken bij het doorvoeren van kabels en kabelgoten. Tussen de kabels dient RPI-S Kit aangebracht te worden.

 

Applicatiehandleiding RPS-T Brandstopkussen

Applicatievideo RPS-T Brandstopkussen

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.RED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. 

De witte nylon handschoenen hebben een PU palmcoating, zijn soepel en licht en geven een goede grip bij natte en droge werkzaamheden.

 

Maat 9 - LargeRED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

Het holle wandanker is te gebruiken in combinatie met de RPI-P Brandmanchet in basismaterialen als gips, stucwerk, wandplaten, holle tegels of triplex.

 

Type: 9x70 mmRED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

De radiatorkwast (wit) is te gebruiken in combinatie met de RPI-S Coating.

 

De radiatorkwast is in twee maten te verkrijgen 1” en 1.5”.RED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

Het stofmasker met ventiel klasse P2 is zeer geschikt bij het verwerken/verzagen van het RPI-S Afdichtingssysteem.RED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

Het paleerijzer is te gebruiken in combinatie met RPI-S Kit en RPA-S Lijm, onderdelen van het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

Breedte 20 mmRED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

Vlakgeslepen schrobzaag met hardpoint tanden, gezet en geslepen. Geschikt voor het zagen van hout, spaanplaat, triplex en kunststof.

De schrobzaag is te gebruiken in combinatie met de RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= en de RPI-S Isolatieschaal.

 

Lengte 300 mm

Tanden/inch: 8

 

Ironside of vergelijkbaar merkRED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

De spanhuls is te gebruiken in combinatie met de RPI-P Brandmanchet voor een snelle verankering.

 

Afmeting: 6 mm x 60 mmVoor het bestellen van een Brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.De RPI-E Flex box wordt toegepast rondom een kabelgoot en zorgt ervoor dat deze kabelgoot, met kabels, in geval van brand brandwerend wordt afgedicht. Na het monteren van de RPI-E Flex box is het nog mogelijk om extra kabels erbij te plaatsen of te verwijderen.

 

Let op: u dient aan beide zijden van de wand een RPI-E Flex box te monteren.

 

Technischinformatieblad RPI-E Flex box
Applicatiehandleiding RPI-E Flex box
Applicatievideo RPI-E Flex box

 De RPI-E Flex tube is een bij brand en/of stralingshitte expanderend systeem voor extra kabels in een steenwol afdichting.

 

Technischinformatieblad RPI-E Flex tube
Applicatiehandleiding RPI-E Flex tube
Applicatievideo RPI-E Flex tubeRED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

De adapter is te gebruiken in combinatie met de RPI-E Flex tube.Voor het bestellen van een Brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Voor het bestellen van een Brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Voor het bestellen van een Brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Voor het bestellen van een Brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.PROMATECT®-H is een steenachtig materiaal. samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. De plaat is onbrandbaar en waterbestendig.

 

PROMATECT®-H is bij uitstek geschikt voor het brandwerend bekleden van staalconstructies en is door zijn vochtbestendigheid uitermate geschikt voor de open bouw. Eventueel geschikt voor beplating achter warmtebronnen als vuurhaarden, barbecues enz. mits behandeld met een betonverf.

 

PROMATECT®-H is verkrijgbaar in verschillende diktes en kan op iedere  gewenste maat gezaagd worden!

 

De platen hebben een volumieke massa van: ± 870 kg/m3.Met RPS-T Brandstopkussens kan een sparing tijdelijk brandwerend worden afgedicht.

RPS-T Brandstopkussens zijn te gebruiken bij het doorvoeren van kabels en kabelgoten. Tussen de kabels dient RPI-S Kit aangebracht te worden.

 

Applicatiehandleiding RPS-T Brandstopkussen

Applicatievideo RPS-T Brandstopkussen

 

RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em= - komo-mini.De kunststof RPI-D Afdichtingsband is een flexibele strip, die toepasbaar is in vele situaties waar kieren en naden in geval van brand afgedicht moeten worden, zoals naden tussen kozijnen en (brandwerende) draaiende delen, kleine afdichtingen rondom kunststof leidingen en ruimten tussen constructies.

 

Productblad AfdichtingsbandVoor het bestellen van een Brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Gestanste horizontale schoepen, met een afbuiging van 30˚ op een steek van 8,5 mm. Vrije doorlaat ca. 75%. Flensbreedte 27 mm, opbouwdikte 5 mm. Standaard bevestiging met schroeven in de omranding.

Standaard afgewerkt in RAL9010.De kunststof RPI-D Infreesbare afdichtingsband is een flexibele strip, die toepasbaar is in vele situaties waar kieren en naden in geval van brand afgedicht moeten worden, zoals naden tussen kozijnen en (brandwerende) draaiende delen, kleine afdichtingen rondom kunststof leidingen en ruimten tussen constructies.

 Under constructionDe Protecta® FR Acrylic is een brandwerende kit op basis van acrylaatdispersie die bij brand licht expandeert en geschikt is voor het brand– en rookwerend =em=afdichten=/em= van kleine openingen rondom doorvoeringen, naden en voegen in wanden en vloeren.

 De Protecta® EX Mortar kan gebruikt worden in combinatie met de Protecta® Brandmanchet en Protecta® Pipewrap.Het Protecta® FR Board is ontwikkeld ter voorkoming van brandvoortplanting, rook en gassen door openingen in brandwerende scheidingsconstructie als wanden en vloeren en openingen bij installatietechnische doorvoeringen in gebouwen.

 De Protecta® FR Graphite is een hoogwaardige formulatie die expandeert bij blootstelling aan warmte en zal de achtergelaten opening van een verweekte kunststof leiding =em=afdichten=/em=, ter voorkoming van brandvoortplanting, rook en gassen door openingen in brandwerende scheidingsconstructie als wanden en vloeren.

 

Productblad RED Profs Protecta® FR Graphite

Applicatiehandleiding RED Profs Protecta® FR GraphiteDe Protecta® FR Pipewrap is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende band op basis van grafiet, met opschuimende componenten, voor het =em=afdichten=/em= van de achtergelaten opening van de verweekte kunststof leiding of buisisolatie bij brand, af te dichten.

 

Productblad Protecta® FR PipewrapDe Protecta® FR Collar wordt toegepast rondom kunststof leidingen PVC , PP, ABS en PE) en zorgt ervoor dat de sparingen in geval van brand snel en efficiënt brandwerend worden afgedicht, door het bij vrijkomende hitte, sterk expanderend vermogen.

 

Productblad Protecta® FR Collar

 Het voordeel/starters set van RED Profs bestaat uit de volgende producten:
+ 1 RPI-S100 coating - emmer 1 kg
+ 6 RPI-S201 kit - koker 310 ml
+ 1 RP-O104 Paleerijzer
+ 1 RP-O101 kwast
+ 1 RP-O100 handschoenen - set
+ 1 RPI-S301 1/2 F60 plaat
+ 1 RPI-S301 1/4 F60 plaat
+ 1 RED Profs opslagbox
+ 1 RPI-S500 afdichting sticker - set van 10De RWS kit Tendonol® specifiek getest volgens de RWS Curve (Rijkswaterstaat curve) en daarmee uitermate geschikt voor tunnels, industriële toepassingen en grotere bouwconstructies.

 

De RWS kit Tendonol® is getest volgens de RWS curve met rapport MPFA Leipzig nr. PB 3.2.14/040-2 en beschikt over alle vereiste keuringen in overeenstemming met de Europese én internationale norm, op basis van de ETA, EN, DIN en ISO.De Protecta® Graphite Plate wordt toegepast in wandcontact– en/of centraaldozen en zorgt ervoor dat de doos in geval van brand of stralingshitte snel en efficient brandwerend wordt afgedicht.

 

Productblad Protecta® FR GraphiteplateAl onze nieuwe producten en producten uit de nieuwsbrief zijn hier te vindenWanneer het smeltlood door warmte losschiet trekt een veer het ventiel hermetisch dicht, wordt de opening die zich bevindt in de brandscheiding brandwerend afgedicht en wordt voorplanting van brand naar andere compartimenten voorkomen.

 

Productblad REDCOR brandwerend ventielProtecta® Graphite plate

De Protecta® Graphite Plate wordt toegepast in wandcontact– en/of centraaldozen en zorgt ervoor dat de doos in geval van brand of stralingshitte snel en efficient brandwerend wordt afgedicht.

 

Productblad Protecta® FR GraphiteplatePagina's

Zoek resultaat van "RPI-S =em=Afdichtingsplaat=/em=" binnen Pagina's

Links