RPI-S Kit - search_btn.
RPI-S Kit - nl. RPI-S Kit - en. RPI-S Kit - fr. RPI-S Kit - de. 
 • RPI-S Kit - header.

  Dé webshop 
  voor installatie, 
  bouw en facilitaire 
  professionals

  De beste brandwerende producten
  • Monteer je eenvoudig zelf

  • Bestel je makkelijk online

  • Zijn van gecertificeerde kwaliteit

  • Zijn binnen 24 uur geleverd

  • Zijn scherp geprijsd

RPI-S Kit

RPI-S Kit is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. Het is een onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden. RPI-S Kit is geschikt voor toepassing in normaal binnenklimaat.

Producten

Zoek resultaat van "RPI-S Kit" binnen Producten

RED profs heeft een breed scala aan producten, waarbij iedere sparing op maat kan worden afgedicht: het RPI-S Afdichtingssysteem. Het systeem is uitermate geschikt voor het brandwerend afdichten van sparingen ten behoeve van kabelgoot-, luchtkanaal- en leidingdoorvoeringen, met of zonder doorvoeren, of combinaties hiervan. Deze set bestaat uit een RPI-S301 Afdichtingsplaat van 500 mm x 600 mm x 60 mm, een RPI-S201 Kitkoker met een inhoud van 310 ml. en een emmer RPI-S100 Coating van 1 kg. Deze set wordt geleverd in meerdere losse verpakkingen.

 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingssysteem

 

RPI-S Kit - komo-mini.De Protecta® FR Acrylic is een brandwerende kit op basis van acrylaatdispersie die bij brand licht expandeert en geschikt is voor het brand– en rookwerend afdichten van kleine openingen rondom doorvoeringen, naden en voegen in wanden en vloeren.

 Pagina's

Zoek resultaat van "RPI-S Kit" binnen Pagina's

Links