Nederlands English francais deutsch 
 • Dé webshop 
  voor installatie, 
  bouw en facilitaire 
  professionals

  De beste brandwerende producten
  • Monteer je eenvoudig zelf

  • Bestel je makkelijk online

  • Zijn van gecertificeerde kwaliteit

  • Zijn binnen 24 uur geleverd

  • Zijn scherp geprijsd

Bezorgen bij RED Profs

 

Levertijd en order- en transportkosten

Uw bestelling wordt bezorgd door onze vervoerders. Bestellingen kunnen eventueel in overleg met RED Profs worden afgehaald in ons magazijn. Indien uw bestelling op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur bij ons binnen is, dan trachten wij uw bestelling de volgende werkdag te leveren. Dit geldt voor verzendingen binnen de Benelux. Voor verzendingen in overige landen binnen de EU moet rekening worden gehouden met een levertijd van 3 à 4 werkdagen. Bestellingen die op maandag moeten worden bezorgd, dienen op vrijdagmiddag voor 13.00 uur te zijn besteld. Op Nederlandse nationale feestdagen en in het weekend wordt er niet bezorgd.


Wij hanteren de volgende tarieven voor verzending binnen Europa:

Voor orders tot 100 euro brengen wij € 15,00 order- en transportkosten in rekening.

Voor artikelen met een afwijkende maat rekenen wij een verzendtoeslag van € 15,00. Dit staat vermeld bij het desbetreffende artikel.

 

Tijdens uw bestelproces dient u duidelijk uw afleveradres aan te geven. Als dit een bouwplaats is, moet er door duidelijke omschrijvingen voor de vervoerder worden aangegeven waar de goederen afgeleverd moeten worden. Tevens dient u een mobiel telefoonnummer van een contactpersoon door te geven waar de vervoerder bij calamiteiten contact mee op kan nemen. Let op: het is noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het moment van bezorging.


U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden. Met de grootst mogelijke zorg controleren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteit voldoet. In dat geval wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door RED Profs.