Protecta« FR board met brandwerende coating - search_btn.
Protecta« FR board met brandwerende coating - nl. Protecta« FR board met brandwerende coating - en. Protecta« FR board met brandwerende coating - fr. Protecta« FR board met brandwerende coating - de. 
 • Protecta« FR board met brandwerende coating - header.

  Dé webshop 
  voor installatie, 
  bouw en facilitaire 
  professionals

  De beste brandwerende producten
  • Monteer je eenvoudig zelf

  • Bestel je makkelijk online

  • Zijn van gecertificeerde kwaliteit

  • Zijn binnen 24 uur geleverd

  • Zijn scherp geprijsd

Protecta® FR board met brandwerende coating

Het Protecta® FR board is ontwikkeld ter voorkoming van brandvoortplanting, rook en gassen door openingen in brandwerende scheidingsconstructie als wanden en vloeren en openingen bij installatietechnische doorvoeringen in gebouwen.

 

Wilt u meer weten? Stel dan uw vraag via ons contactformulier!

Producten

Zoek resultaat van "Protecta® FR board met brandwerende coating" binnen Producten

De RPI-S Afdichtingssticker kunt u bij de door u gemaakte afdichting plakken. Op de RPI-S Afdichtingssticker kunt u uw bedrijfsgegevens, de mate van brandwerendheid van de afdichting en de datum invullen.

 

ApplicatiehandleidingRPI-S coating is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende coating voor brandwerende afdichtingen. Het is onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden. RPI-S coating is geschikt voor toepassing in normaal binnenklimaat.

 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingsplaat

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.RPI-S Kit is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. Het is een onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden. RPI-S Kit is geschikt voor toepassing in normaal binnenklimaat.

 

RPI-S Afdichtingssysteem Applicatievideo

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.RED profs heeft een breed scala aan producten, waarbij iedere sparing op maat kan worden afgedicht: het RPI-S Afdichtingssysteem. Het systeem is uitermate geschikt voor het brandwerend afdichten van sparingen ten behoeve van kabelgoot-, luchtkanaal- en leidingdoorvoeringen, met of zonder doorvoeren, of combinaties hiervan. Deze set bestaat uit een RPI-S301 Afdichtingsplaat van 500 mm x 600 mm x 60 mm, een RPI-S201 Kitkoker met een inhoud van 310 ml. en een emmer RPI-S100 coating van 1 kg. Deze set wordt geleverd in meerdere losse verpakkingen.

 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingssysteem

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.RPA-S Lijm is geschikt voor toepassing in combinatie met de RPI-S Afdichtingssplaten en/of RPI-S isolatieschalen.

Het is onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.De RPI-S Afdichtingsplaat wordt toegepast in combinatie met RPI-S coating en RPI-S Kit.

Het is een onderdeel van het RPI-S Afdichtingssysteem, waarmee brandwerende afdichtingen rondom kabels, leidingen en kanalen gerealiseerd kunnen worden.

 

Productblad RPI-S Afdichtingsplaat 

Applicatiehandleiding RPI-S Afdichtingssysteem

Applicatievideo RPI-S Afdichtingssysteem

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.De RPI-E WCD stop is toepasbaar als brandwerende stop in wandcontactdozen.

 

 

Applicatiehandleiding RPI-E WCD stop

Applicatievideo RPI-E WCD stop

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.De RPI-E CD stop is toepasbaar als brandwerende stop in centraaldozen.

 

Applicatiehandleiding RPI-E CD stop  

De RPI-P Brandhuls is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende band en wordt toegepast rondom kunststof leidingen. De RPI-P Brandhuls zorgt ervoor dat deze leidingen in geval van brand brandwerend worden afgedicht. De RPI-P Brandhuls kan worden toegepast in lichte scheidingswanden, steenachtige en betonnen wanden en vloeren, eventueel in combinatie met het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

Neem contact met ons op voor de beschikbare afmetingen, aantallen en prijzen.

 

Applicatiehandleiding RPI-P Brandhuls

Applicatievideo RPI-P Brandhuls kleine sparing 

Applicatievideo RPI-P Brandhuls grote sparing

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.De RPI-P Brandmanchet wordt toegepast rondom kunststof leidingen zoals PE en PVC en zorgt ervoor dat de sparingen in geval van brand brandwerend worden afgedicht. Gebruik de geschikte diameter voor de leiding. Naden tussen de leiding en de constructie, kleiner dan 5 mm afwerken met RPI-S Kit. Grote naden dienen te worden afgedicht met het RPI-S Afdichtingssysteem. De RPI-P Brandmanchet kan worden toegepast op lichte scheidingswanden, steenachtige en betonnen wanden en plafonds, eventueel in combinatie met het RPI-S Afdichtingssysteem.

 

Neem contact met ons op voor de beschikbare afmetingen, aantallen en prijzen.

 

Applicatiehandleiding RPI-P Brandmanchet

Applicatievideo Kunststofleiding RPI-P Brandmanchet

 

 De RPI-D Strip is een rook- en brandwerende strip die in geval van brand of stralingshitte sterk expandeert zonder noemenswaardige drukontwikkeling. Hierdoor worden kieren en naden brandwerend afgedicht. De kunststof RPI-D Strip is zeer flexibel en toepasbaar in vele situaties waar kieren en naden in geval van brand afgedicht moeten worden, zoals naden tussen kozijnen en (brandwerende) draaiende delen, kleine afdichtingen rondom kunststof leidingen en ruimten tussen constructies.

 

Verzendtoeslag € 15,-

 

Applicatiehandleiding RPI-D StripsDe RPI-D Strip pvc is een rook- en brandwerende strip die in geval van brand of stralingshitte sterk expandeert zonder noemenswaardige drukontwikkeling. Hierdoor worden kieren en naden brandwerend afgedicht.

RPI-D Strip pvc bestaat uit een RPI-D Strip die in een pvc-behuizing is gevat. Deze afwerking is bijzonder geschikt voor zichtsituaties en is in diverse kleuren leverbaar.

 

Verzendtoeslag € 15,-

 

 

Applicatiehandleiding RPI-D StripsDe RPI-D Strip pvc met borstel is een rook- en brandwerende strip die in geval van brand of stralingshitte sterk expandeert zonder noemenswaardige drukontwikkeling. Hierdoor worden kieren en naden brandwerend afgedicht.

RPI-D Strip pvc met borstel bestaat uit een profiel welke is voorzien van een borstel, die de doorgang van rook en tocht voorkomt.

 

Verzendtoeslag € 15,-

 

Applicatiehandleiding RPI-D StripsMet RPS-T Brandstopkussens kan een sparing tijdelijk brandwerend worden afgedicht.

RPS-T Brandstopkussens zijn te gebruiken bij het doorvoeren van kabels en kabelgoten. Tussen de kabels dient RPI-S Kit aangebracht te worden.

 

Applicatiehandleiding RPS-T Brandstopkussen

Applicatievideo RPS-T Brandstopkussen

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.RED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. 

De witte nylon handschoenen hebben een PU palmcoating, zijn soepel en licht en geven een goede grip bij natte en droge werkzaamheden.

 

Maat 9 - LargeRED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

De radiatorkwast (wit) is te gebruiken in combinatie met de RPI-S coating.

 

De radiatorkwast is in twee maten te verkrijgen 1” en 1.5”.RED profs heeft een breed scala aan aanvullende producten voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 

Vlakgeslepen schrobzaag met hardpoint tanden, gezet en geslepen. Geschikt voor het zagen van hout, spaanplaat, triplex en kunststof.

De schrobzaag is te gebruiken in combinatie met de RPI-S Afdichtingsplaat en de RPI-S isolatieschaal.

 

Lengte 300 mm

Tanden/inch: 8

 

Ironside of vergelijkbaar merkVoor het bestellen van een brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.De RPI-E Flex box wordt toegepast rondom een kabelgoot en zorgt ervoor dat deze kabelgoot, met kabels, in geval van brand brandwerend wordt afgedicht. Na het monteren van de RPI-E Flex box is het nog mogelijk om extra kabels erbij te plaatsen of te verwijderen.

 

Let op: u dient aan beide zijden van de wand een RPI-E Flex box te monteren.

 

Technischinformatieblad RPI-E Flex box
Applicatiehandleiding RPI-E Flex box
Applicatievideo RPI-E Flex box

 Voor het bestellen van een brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Voor het bestellen van een brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Voor het bestellen van een brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Voor het bestellen van een brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.Met RPS-T Brandstopkussens kan een sparing tijdelijk brandwerend worden afgedicht.

RPS-T Brandstopkussens zijn te gebruiken bij het doorvoeren van kabels en kabelgoten. Tussen de kabels dient RPI-S Kit aangebracht te worden.

 

Applicatiehandleiding RPS-T Brandstopkussen

Applicatievideo RPS-T Brandstopkussen

 

Protecta« FR board met brandwerende coating - komo-mini.De kunststof RPI-D Afdichtingsband is een flexibele strip, die toepasbaar is in vele situaties waar kieren en naden in geval van brand afgedicht moeten worden, zoals naden tussen kozijnen en (brandwerende) draaiende delen, kleine afdichtingen rondom kunststof leidingen en ruimten tussen constructies.

 

Productblad AfdichtingsbandVoor het bestellen van een brandwerend rooster kiest u de dichtstbijzijnde afmeting en vult u de exacte afmeting in, welke kleiner of gelijk dient te zijn dan de afmeting van uw keuze.De kunststof RPI-D Infreesbare afdichtingsband is een flexibele strip, die toepasbaar is in vele situaties waar kieren en naden in geval van brand afgedicht moeten worden, zoals naden tussen kozijnen en (brandwerende) draaiende delen, kleine afdichtingen rondom kunststof leidingen en ruimten tussen constructies.

 De Protecta® FR Acrylic is een brandwerende kit op basis van acrylaatdispersie die bij brand licht expandeert en geschikt is voor het brand– en rookwerend afdichten van kleine openingen rondom doorvoeringen, naden en voegen in wanden en vloeren.

 Het Protecta® FR board is ontwikkeld ter voorkoming van brandvoortplanting, rook en gassen door openingen in brandwerende scheidingsconstructie als wanden en vloeren en openingen bij installatietechnische doorvoeringen in gebouwen.

 De Protecta® FR Graphite is een hoogwaardige formulatie die expandeert bij blootstelling aan warmte en zal de achtergelaten opening van een verweekte kunststof leiding afdichten, ter voorkoming van brandvoortplanting, rook en gassen door openingen in brandwerende scheidingsconstructie als wanden en vloeren.

 

Productblad RED Profs Protecta® FR Graphite

Applicatiehandleiding RED Profs Protecta® FR GraphiteDe Protecta® FR Pipewrap is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende band op basis van grafiet, met opschuimende componenten, voor het afdichten van de achtergelaten opening van de verweekte kunststof leiding of buisisolatie bij brand, af te dichten.

 

Productblad Protecta® FR PipewrapDe Protecta® FR Collar wordt toegepast rondom kunststof leidingen PVC , PP, ABS en PE) en zorgt ervoor dat de sparingen in geval van brand snel en efficiënt brandwerend worden afgedicht, door het bij vrijkomende hitte, sterk expanderend vermogen.

 

Productblad Protecta® FR Collar

 Het voordeel/starters set van RED Profs bestaat uit de volgende producten:
+ 1 RPI-S100 coating - emmer 1 kg
+ 6 RPI-S201 kit - koker 310 ml
+ 1 RP-O104 Paleerijzer
+ 1 RP-O101 kwast
+ 1 RP-O100 handschoenen - set
+ 1 RPI-S301 1/2 F60 plaat
+ 1 RPI-S301 1/4 F60 plaat
+ 1 RED Profs opslagbox
+ 1 RPI-S500 afdichting sticker - set van 10De RWS kit Tendonol® specifiek getest volgens de RWS Curve (Rijkswaterstaat curve) en daarmee uitermate geschikt voor tunnels, industriële toepassingen en grotere bouwconstructies.

 

De RWS kit Tendonol® is getest volgens de RWS curve met rapport MPFA Leipzig nr. PB 3.2.14/040-2 en beschikt over alle vereiste keuringen in overeenstemming met de Europese én internationale norm, op basis van de ETA, EN, DIN en ISO.De Protecta® Graphite Plate wordt toegepast in wandcontact– en/of centraaldozen en zorgt ervoor dat de doos in geval van brand of stralingshitte snel en efficient brandwerend wordt afgedicht.

 

Productblad Protecta® FR GraphiteplateWanneer het smeltlood door warmte losschiet trekt een veer het ventiel hermetisch dicht, wordt de opening die zich bevindt in de brandscheiding brandwerend afgedicht en wordt voorplanting van brand naar andere compartimenten voorkomen.

 

Productblad REDCOR brandwerend ventielProtecta® Graphite plate

De Protecta® Graphite Plate wordt toegepast in wandcontact– en/of centraaldozen en zorgt ervoor dat de doos in geval van brand of stralingshitte snel en efficient brandwerend wordt afgedicht.

 

Productblad Protecta® FR GraphiteplatePagina's

Zoek resultaat van "Protecta® FR board met brandwerende coating" binnen Pagina's

Links